Over ons

Al uw LEGO tegen de scherpst mogelijke prijzen!
LEGOGURU is gespecialiseerd in de in- en verkoop van LEGO producten. Onze passie voor LEGO willen wij graag met u delen. Wij kopen grote partijen LEGO in tegen de laagst mogelijke kosten. Dit voordeel stellen we beschikbaar aan onze klanten. Hierdoor kan iedereen profiteren van prijzen die normaal alleen beschikbaar zijn bij groothandels. Met een zeer wisselend assortiment is het wel de moeite om onze site in de gaten te houden voor de nieuwste artikelen. Abonneren op onze nieuwsbrief is daarom een aanrader als u geen kans wilt missen op uw favoriete artikel tegen een ongelofelijke prijs.

Hoe kan dit?
Doordat LEGOGURU alle focus heeft liggen op de LEGO producten, hoeft er geen rekening gehouden te worden met ander speelgoed. We hebben een zeer alert inkoopteam met de juiste connecties. Hierdoor krijgen wij mooie partijen aangeboden, waarvan wij alleen de meest aantrekkelijke aanbiedingen uitkiezen. Zo profiteert u van deze uitzonderlijke LEGO deals!

Bezorgkosten?
Bij ons heeft u geen verzendkosten bij bestellingen van boven de €100,-! Tot €100,- betaalt u €4.95 verzendkosten.

Zonder zorgen!
30 Dagen bedenktijd! Neem rustig de tijd voor je beslissing, want je hebt gewoon 30 dagen bedenktijd. Er kan natuurlijk af en toe iets fout gaan. Mocht dit u als klant overkomen, dan beloven wij het probleem naar uw volle tevredenheid op te lossen.

Tevreden klanten voorop!
We vinden het belangrijk dat onze klant blij zijn met de producten die ze bij ons kopen en vooral omdat ze het ook nog eens tegen een ongelofelijk lage prijs hebben kunnen kopen. Hier krijg je gewoon de beste deal. Is er iets wat u graag wilt kopen maar we hebben het niet te koop staan laat het ons weten. Wie weet kunnen we een partij voor u kopen waar het door u gewenste artikel bij zit.

X